Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Bαρύ πρόστιμο σε Μπράιαντ (video)

Με πρόστιμο ύψους 100.000 δολαρίων τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή του ΝΒΑ τον Κόμπι Μπράιαντ, για το αρκούντως... προσβλητικό σχόλιο του εναντίον του διαιτητή Μπένι Άνταμς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Σπερς.
Ο ηγέτης των πρωταθλητών ΝΒΑ δέχθηκε τεχνική ποινή και αποκάλεσε γκέι τον διαιτητή, αφού επιστρέφοντας στον πάγκο φώναξε δυνατά «γαμ... π...τη», εκτονώνοντας τον θυμό του σε μια καρέκλα...

Η απρεπής συμπεριφορά του 32χρονου σουπερστάρ των «Λιμνανθρώπων» προκάλεσε την αντίδραση διάφορων οργανώσεων που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, με τον All Star σούτινγκ γκαρντ να ξεκαθαρίζει αργότερα πως δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν, μιλώντας για το σχετικό περιστατικό, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια που εκστόμισε ο Κόμπε Μπράιαντ ήταν προσβλητικά και αδικαιολόγητα. Αντιλαμβάνομαι πως το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων, αλλά δεν ανεχόμαστε τέτοιες πράξεις. Ο Κόμπε και οποιοσδήποτε σχετίζεται με το ΝΒΑ γνωρίζουν καλά πως τέτοια πράγματα δεν έχουν θέση στο παιχνίδι και στην κοινωνία μας».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου