Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Αξονικός Τομογράφος στο Νοσοκομείο Γρεβενών...

Επιτέλους μετά από χρόνια απραξίας της προηγούμενης Κυβέρνησης, υπογράφηκε, να τοποθετηθεί Αξονικός Τομογράφος στο Νοσοκομείο Γρεβενώv.
 
Έπαινος ανήκει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στην Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου υλοποιώντας τις δεσμεύσεις απέναντι στον Ελληνικό λαό όπως και στη γενική περιφερειαρχική Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας όπως στο Βουλευτή Γρεβενών Σάκη Χαντάβα ο οποίος είναι παρών σε όλα τα προβλήματα του Νομού μας. Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στον κ.Τάκη Ψευτογκά περιφερειακό σύμβουλο ο οποίος είναι από τους πρώτους που το έβαλε πρώτο στόχο και ως υποψήφιος Βουλευτής και ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και φυσικά από τον θεσμικό ρόλο που του έδωσε ο λαός πρόσφατα.
Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον Διοικητή του Νοσοκομείου με του άξιους συνεργάτες που δουλεύουν ακούραστα τιμώντας τη θέση που τους όρισε η Κυβέρνηση με τη στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό και σε νοσηλευτικό.
Τέλος σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ,το οποίο δουλεύοντας με εργατικότητα , ήθος ,ευγένεια απέναντι στον πολίτη του Νομού μας που συνετέλεσαν και αυτοί με τη σειρά τους στα θετικά αποτελέσματα. Τους εύχομαι Καλή δύναμη. Θα είμαστε μαζί τους.
Με εκτίμηση
Νούσιας Ιωάννης
Γραμματέας « T.O.ΠΑ.ΣΟ.Κ Γρεβενών

Σχόλιο μας: Έπαινος δεν αξίζει σε καμία κυβέρνηση και σε κανένα κόμμα, είναι κάτι που δικαιούτε ο κάθε Γρεβενιώτης και όποιος το έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου