Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

APHΣ: Διευκρινίσεις για την γενική συνέλευση

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/da19bcfc5bcb89efd6ef759fc39c19fe_L.jpg?timestamp=943912800
Η Λέσχη Φίλων Άρη θέλοντας να παράσχει διευκρινίσεις ενόψει της έκτακτης γενικής...
συνέλευσης (11/05) εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.


Αναφέρει λοιπόν, μεταξύ άλλων, ότι στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» θα διατίθενται καρτελάκια κίτρινου χρώματος για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και μαύρου χρώματος για τα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, ενώ δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς της Λέσχη. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΦΑ: 

Σχετικά με τη διαδικασία εισόδου των μελών στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ενημερώνει ότι:

-- Έχει προβλεφθεί δωρεάν χώρος στάθμευσης για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στο χώρο της ΔΕΘ (είσοδος από την Εγνατία – πύλη εμπορίου).
-- Στο χώρο υποδοχής θα διατίθενται καρτελάκια εισόδου ΚΙΤΡΙΝΟΥ χρώματος στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και ΜΑΥΡΟΥ χρώματος στα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
-- Δικαίωμα ψήφου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, συνεπώς μόνο αυτά θα λαμβάνουν κατά την είσοδό τους κάρτες ψηφοφορίας ΝΑΙ/ΟΧΙ.
-- Η έγκαιρη προσέλευση των μελών θα διευκολύνει τη διαδικασία ταυτοποίησης στοιχείων και θα εξυπηρετήσει την ομαλότητα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.
Υπενθυμίζεται ότι η ώρα έναρξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι στις 5 το απόγευμα και ο έλεγχος των μελών θα γίνεται στο χώρο υποδοχής του συνεδριακού κέντρου "Ι. Βελλίδης" αλφαβητικά, ενώ θα πραγματοποιούνται και ανανεώσεις και εγγραφές νέων μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου