Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Σχόλιο: Εννέα χρόνια για τις Εργατικές Κατοικίες της Κυρακαλής…

grevenamedia.gr

Αίσιο το τέλος για τις Εργατικές Κατοικίες της Κυρακαλής. Αίσιο… βεβαίως μετά από οκτώ χρόνια προσμονής και αγωνίας των δικαιούχων.
Ο οργανισμός Εργατικής Κατοικίας κατάφερε να απεμπλακεί από τον πρώτο ανάδοχο εργολάβο ο οποίος κυρήχθηκε έκπτωτος και καθυστέρησε… το έργο προσφεύγοντας σε αναιρέσεις και προσφυγές.
Ήδη ο εργολάβος οργανώνει τα συνεργεία και αρχίζει αμέσως τις εργασίες, πιστεύοντας πως το φθινόπωρο θα αρχίσει την παράδοση των πρώτων κατοικιών.
Μέσα σ΄ αυτήν την οικονομική κρίση, θεωρείται ως επιτυχία του βουλευτή κ. Θ. Χαντάβα η χρηματοδότηση του έργου με το ποσόν τον 5 εκ. Ε. Το έργο, μετά την έκπτωση, θα κοστίσει γύρω στα 2.700.000 Ε.
Το έργο των κατοικιών άρχισε επί υπουργίας του κ. Λ. Τζιόλα, κλήρωσε τα διαμερίσματα το έτος 2006 ο υφ. Κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και αισίως θα παραδοθεί ολοκληρωμένο το 2012. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου αγγίζει τα εννέα έτη, ενώ το κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, από την ημέρα έναρξης των εργασιών… ως την ημέρα λήξης αυτών, πλησίασε τα δέκα οκτώ χρόνια!!! Δηλαδή κάθε έργο… θα προσμετράτε με μία γενιά Γρεβενιωτών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου