Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Αυτοί φταίνε!!! Με ρίξανε κατηγορία....Όποιος Κατάλαβε,κατάλαβε...

Μετά από μία βασανιστική χρονιά, η οποία τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο
υποβιβάζοντας την μεγάλη ομάδα του Ανόβερου στη 2bundesliga, δημοσιεύω τους λόγους που με οδήγησαν στην καταστροφή.

http://www.football-wallpapers.org/wp-content/hannover96.jpg

1. Karim Haggui: σέντερ μπάκ, εγώ μπορεί να είμαι πιό γρήγορος, ένα μεγάλο μηδενικό σε όλα, δεν μπορεί να πηδήξει ούτε εφημερίδα.
Karim Haggui wird vom Platz gestellt
2. Florian Fromlowitz: Τερματοτύφλακας(και καλά), ότι χειρότερο υπάρχει σε τέρμα, πραγματικά ότι και να γράψω θα είναι λίγο, πέρα απ'οτι δέν έπιανε τίποτα, σε πολλές περιπτώσεις έσπρωχνε τους συμπαίχτες αμυντικούς για να πάρει την μπάλ και έπερνε τα τρία του με αποτέλεσμα να τρώει τα ποιό γελεία γκόλ. Γενικά έκανε τα πάντα για να τρώμε γκόλ.
3. Mohammed Abdellaoue: Επιθετικός να σε φλάει ο θεός. Έαν αυτός έχει overall 76 εγώ ποθ παίζω στο Σύδενδρο έπρεπε σίγουρα να είχα 85. Μεγάλο κρυάρι ο τύπος έπρεπε να κάνει αίτηση για να πάρει μπάλα και όπως λέει ο φίλος μου ο φουκούλης μέχρι και τα ποτιστήρια τον καταλαβένανε.
Mohammed Abdellaoue fliegt nach Ägypten
4. Jan Schlaudraff : Μεσοεπιθετικός, και μόνο το όνομα του με ανεβάζει την πίεση, πολυ κατώτερος των στοιχείων που διαθέτει. σε σχέση με τουσ παραπανω οι οποίοι την έκαναν με τις κλοτσιές απο την ομάδα, θα τον υποστούμε για ακόμα μια χρονιά στην 2bundesliga, θέλωντας και μή, να μας φλάει ο θεός και πάλι.
Jan Schlaudraff

Τέλος στο Νο 5 βάζω την ομάδα της Gladbach, γιατί στην κυριολεξία αν και καλύτερη ομάδα στατιστικά, γλίτωσε τον υποβιβασμό στα τελευταία 3 παιχωίδια με σημαντικές νίκες και ισοπαλίες δωράκια, και μέσα σε όλα αυτά στα δικά μας 3 τελευταία παιχνίδια οι 4 παραπάνω λόγοι κάνανε τα πάντα για να μήν πάρουμε εστω ένα χ το οποίο θα έρειχνε την gladbach.

Δέν πειράζει πρωτάθλημα στη Β΄ ρε HANNOVER 96

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου