Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Οι Πειρατές της Καραϊβικής - Σε άγνωστα νερά!!!

 H αλήθεια είναι ότι καιρό είχα να γράψω για κάποια ταινία, και ακόμα περισσότερο καιρό είχα να πάω κινηματογράφο.
Σαν θαυμαστής του «Captain» Jack Sparrow, πήγα και είδα σε 3D τους Πειρατές της Καραϊβικής - Σε άγνωστα νερά!
Μια ταινία η οποία γυρίστηκε εξολοκλήρου σε πραγματικό περιβάλλον για να γίνει 3D. (Η πρώτη καθώς η προηγούμενες χρησιμοποιούσαν πράσινο φόντο).
Με καταπληκτικές και διασκεδαστικές μάχες! Χωρίς να λείπουν οι αστείες σκηνές και...

οι έξυπνες ατάκες του Jack Sparrow βέβαια και οι γκάφες του!
Να πω μερικά πράγματα για τους πρωταγωνιστές ξεκινώντας φυσικά με τον Johnny Depp του οποίου για μένα ο ρόλος του «Captain» Jack Sparrow, είναι ο καλύτερος που έχει παίξει.
Στο τέταρτο μέρος είναι για ακόμη μια φορά καταπληκτικός, συνεχίζοντας ναι είναι «Captain» χωρίς καράβι η μάλλον χωρίς το αγαπημένο του «Μαργαριτάρι», μη έχοντας δίπλα του τους Orlando Βloom και Κeira Κnightley,

κάτι το οποίο θα έλεγα ότι δεν έλειψε καθώς το κενό τους κάλυψε η Penelope Cruz! Για την οποία δεν μπορώ να δώσω κανένα αρνητικό σχόλιο... το αντίθετο θα έλεγα.

Δυο λόγια και για τον καινούριο κακό της ιστορίας τον «Μαυρογένη»
Ian Mcshane ο οποίος ήταν ο φόβος και ο τρόμος για την τότε εποχή.
Να σημειώσω επίσης για τον «Μαυρογένη» Ian Mcshane ότι μιλάμε για τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Ιούδα στη σειρά Jesus of Nazareth.
Όπως επίσης δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την εμφάνιση του Keith Richards, κιθαρίστα των Rolling Stones που στην ταινία υποδύεται για δεύτερη φορά τον πατέρα του Jack.
Από το παλιό cast θα δείτε τους Γκιμπς(Kevin McNally) και τον
Captain Μπαρμπόσα(Geoffrey Rush).
Όλοι αυτοί ταξιδεύουν σε άγνωστα νερά, σε μια νέα περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη.

Δείτε το: Οπωσδήποτε…ακόμη και να μην έχετε δει τα προηγούμενα!!!

Πλοκή:
Βρισκόμαστε στο Λονδίνο, όπου συναντούμε τον Τζακ Σπάροου σε μια ακόμη δύσκολη κατάσταση, υπό κράτηση για λογαριασμό της Αυτού Μεγαλειότητας αυτοπροσώπως, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να φτάσει στην Πηγή της Νεότητας πριν απ' τους μισητούς Ισπανούς. Στη δούλεψή του, βρίσκεται πλέον και ο Μπαρμπόσα (Τζέφρι Ρας) που έχει χάσει το ένα του πόδι, καθώς και το “Μαύρο Μαργαριτάρι”, απ' τον διαβόητο Μαυρογένη (Ίαν Μακσέιν). Ο Τζακ όμως δεν έχει πια τον χάρτη κι έτσι αναγκάζεται να δραπετεύσει και πάλι με το γνωστό περιπετειώδη τρόπο του πριν μάθει για κάποιον που παριστάνει τον Τζακ Σπάροου και μαζεύει πλήρωμα για ένα ταξίδι στην Πηγή της Ζωής. Όταν εμφανίζεται στο καπηλειό για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει στ' όνομά του τον περιμένει μια έκπληξη που, όπως ήταν φυσικό, δεν προμηνύει καθόλου εύκολη συνέχεια...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου