Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Βρήκε νεφρό για τη μητέρα της μέσω…. Facebook

Ο λόγος για την Ινδή Κίρτη Ντβίντεβι και την μητέρα της Άνου Ντβίντεβι που τα τελευταία χρόνια ζουν στις ΗΠΑ. Η νεαρή Κίρτη Ντβίτεβι φανατική του Facebook ποτέ όπως δηλώνει δεν περίμενε η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να...

δώσει ζωή στη μητέρα της.

Η μητέρα της Κίρτης, Άνου Ντβίντεβι μετά από ασθένεια έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση νεφρού. Η εύρεση νεφρού όμως θα μπορούσε να πάρει πολλά χρόνια καθώς οι δωρητές οργάνων είναι ελάχιστοι τα τελευταία χρόνια όπως δηλώνει η Άνου. Μέχρι που η κόρη της, Κίρτη σκέφτηκε να δημιουργήσει μια ομάδα στο Facebook ζητώντας ένα νεφρό για τη μητέρα της. «Δεν μπορούσα να αφήσω τη μητέρα μου στη τύχη του θεού, γι’ αυτό σκέφτηκα να δημιουργήσω τη σελίδα μήπως και βρω έναν δωρητή μέσω του facebook» δηλώνει η Κίρτη, ενώ λέει πως η μητέρα της δεν πίστευε ότι θα βρεθεί δωρητής.

Μέχρι που τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να έρθουν. Η νεαρή Κίρτη έγινε φίλη στο facebook με την Έιμι Ντόνοχου της οποίας η μητέρα είχε το ίδιο πρόβλημα με την μητέρα της Κίρτης στο παρελθόν, και προσφέρθηκε να δωρίσει το νεφρό της στη μητέρα της διαδικτυακής φίλης της.
Αυτό έγινε και οι δύο γυναίκες πλέον δηλώνουν ευγνώμονες στην διαδικτυακή φίλη Έιμι Ντόνοχου που πρόσφερε ζωή σε μια άγνωστη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου