Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Βάζουν 40 εκατ. στην ΑΕΚ!

Οι εκπρόσωποι της Petit Chateau έχουν παρουσιάσει τετραετές πλάνο στον Σταύρο Αδαμίδη, μέχρι την Πέμπτη μπαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή και σήμερα μπαίνουν οι υπογραφές. Σε 30 ημέρες τα άλλα 8 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της ιταλικής εταιρίας που διαχειρίζεται ρωσικά κεφάλαια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα υπογράψουν σήμερα το προσύμφωνο του deal με την ΠΑΕ ΑΕΚ και μέχρι την Πέμπτη θα έχουν μπει τα 2 εκατ. ευρώ στο άδειο «κιτρινόμαυρο» ταμείο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι της εταιρίας.

Όπως μεταφέρουν οι επίδοξοι επενδυτές, τις τελευταίες ημέρες έλυσαν ορισμένα γραφειοκρατικά ζητήματα και πλέον όλα είναι έτοιμα. Τα χρήματα θα σταλούν από τράπεζα της Ρωσίας σε εταιρία που θα ανοίξει στην Ελλάδα και θα αποτελεί υποκατάστημα της Petit Chateau, και το οποίο με τη σειρά του θα τα καταθέσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στους επενδυτές θα δοθεί διορία 30 ημερών για να βάλουν τα υπόλοιπα 8 εκατ. ευρώ, κάτι που τους βρίσκει σύμφωνους. Έτσι λοιπόν, το πολύ σε ένα μήνα η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της συνολικά 10 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο που έχουν παρουσιάσει στον Αδαμίδη είναι τετραετές και προτίθενται να βάζουν 10 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, συνολικά δηλαδή 40 εκατ. ευρώ!

Κάτι που σημαίνει ότι στα επόμενα χρόνια θα έχουν στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει ότι από τη στιγμή που θα καταβληθούν τα πρώτα 2 εκατ. ευρώ θα γίνει γενική συνέλευση σε διάστημα ενός μήνα, όπου θα παραχωρήσουν στην Petit Chateau τις μετοχές που της αναλογούν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η συμφωνία.

Αν όμως προκύψει κάποιο πρόβλημα στο μεταξύ και δεν μπουν –πέρα από τα 2 εκατ. ευρώ– τα ποσά που έχουν συμφωνηθεί, τότε οι Ρώσοι θα κρατήσουν τις μετοχές σύμφωνα με το ποσό που έχουν καταβάλει.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου