Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικό με Άρη ο Παναθηναϊκός


Φιλικό με Άρη ο ΠαναθηναϊκόςΗ αγωνιστική απραξία για ένα μήνα περίπου έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προγραμματίσουν φιλικό με τον Άρη έτσι ώστε να μη χαθεί ο ρυθμός της ομάδας.
Όπως αναφέραμε, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα «τρέξει» μια μίνι-προετοιμασία στην Παιανία αυτό το διάστημα, αφού το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου με την Ξάνθη, ενώ παράλληλα σε συνεννόηση με την διοίκηση ζητήθηκε να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό έτσι ώστε να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους.
Σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο Άρης, που δεν έπαιξε την 3η αγωνιστική και δε θα παίξει ούτε την 4η, με αποτέλεσμα οι διοικήσεις των δύο ομάδων να συμφωνήσουν για φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Παναθηναϊκός αναζητά και άλλο αντίπαλο πάντως, αφού ούτε την 5η αγωνιστική έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Οι πρώτες σκέψεις φέρνουν ως υποψήφιο αντίπαλο στο φιλικό τον Αστέρα Τρίπολης, αφού κι αυτός θα έχει «κενό» και θέλει παιχνίδια στα πόδια του. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με τους Αρκάδες, ωστόσο δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί και αυτό τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου