Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πρίγκιπας: Ο λόγος μου συμβόλαιο!


Γραπτή δήλωση του Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ, μοιράστηκε στα ΜΜΕ μέσω του Ελληνα εκπροσώπου του Βλάση Τσάκα, στην οποία ο υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου τονίζει ότι "ο λόγος μου είναι συμβόλαιο"! Δηλώνει υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα και πλέον και του... Παναθηναϊκού, ενώ της δήλωσής του ακουλουθεί και βιογραφικό.Οπως είχε ενημερώσει από την Δευτέρα (20/9) ο Βλάσης Τσάκας, το απόγευμα της Τρίτης (21/9) έδωσε στην δημοσιότητα το βιογραφικό του υποψήφιου αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού, στο οποίο υπάρχει και μία δήλωση του Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, που τονίζει ότι "μετά την θετική αξιολόγηση της προσφοράς μας θα είμαι χαρούμενος να έρθω στην Αθήνα για να υπογράψω τη σχετική συμφωνία".

Το βιογραφικό του Πρίγκιπα είναι γραμμένο στα αγγλικά και δεν αναφέρει κάποια από τις εταιρίες τις οποίες διοικεί!

"Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Είναι πτυχιούχος των οικονομικών και στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας είναι ιδιοκτήτης αρκετών εταιριών που εμπλέκονται σε κατασκευές, πωλήσεις ακινήτων και βιομηχανική ανάπτυξη στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης επενδύει σε χώρες του τρίτου κόσμου όπως η Ασία και η Αφρική.        

Ακόμη, ο πρίγκιπας μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κάτω από την ευλογία της Αυτού Μεγαλειότητος Βασιλιά Αμπντουλά, Προστάτη των Δύο Ιερών Τεμενών, συμμετέχει ενεργά σε αθλητικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία και με σκοπό να προσελκύσει τους νεαρούς Σαουδάραβες. Επίσης εμπλέκεται σε πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Ο πρίγκιπας Σουλτάν αγαπάει το ράγκμπι, το ποδόσφαιρο και τα θαλάσσια σπορ και παρακολουθεί παιχνίδια εντός και εκτός της Σαουδικής Αραβίας. Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και τώρα και του Παναθηναϊκού".          

"Ο Θεός ας μας προστατέψει"
Ακολουθεί η δήλωση του Πρίγκιπα: "Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μετά τη συνάντηση μου με τον κ. Β. Τσάκα στη Τζέντα και μετά την θετική αξιολόγηση της προσφοράς μας θα είμαι χαρούμενος να έρθω στην Αθήνα για να υπογράψω τη σχετική συμφωνία. Ο Θεός ας μας προστατέψει".

Μαζί με το... βιογραφικό και την δήλωση του Πρίγκιπα, υπάρχει και φωτογραφία του, την οποία και βλέπετε στο κείμενο...


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου