Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ: Σενάρια αποχώρησης Ζαγοράκη


Σενάρια αποχώρησης Ζαγοράκη
Τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει αναίμακτα από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναζητεί...
ο Θοδωρής Ζαγοράκης, σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Γάτα», ο διοικητικός ηγέτης του «Δικέφαλου του Βορρά» εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, καθώς το τελευταίο διάστημα, μαζί με τον Ζήση Βρύζα, είναι οι μοναδικοί που αναζητούν την κατάλληλη λύση για την επόμενη… μέρα. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εμφανιζόταν να έχει ετοιμάσει την έξοδό του, σε περίπτωση που ο Βασίλης Φλωρίδης, μαζί τον Γιώργο Σαχπατζίδη έμπαιναν στο μετοχικό σχήμα της ομάδας. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.
Ωστόσο, η ιδέα της αποχώρησης έχει ωριμάσει για τον πρόεδρο της Μακεδονικής ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που έχει τύχει από τον κόσμο, με αποκορύφωμα τις αποδοκιμασίες στον αγώνα με την Βαλερένγκα.
Για τον λόγο αυτό, αναζητά τον καλύτερο τρόπο να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, μια θέση η οποία δεν είναι… προτεραιότητα για τον βετεράνο διεθνή άσο. Μάλιστα, την πρόθεσή του την έχουν καταλάβει και οι στενοί συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου