Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Ξέφρενη καταδίωξη για δυο κλέφτες αυτοκινήτων

Πολύωρο ανθρωποκυνηγητό και ριψοκίνδυνη καταδίωξη από τα Γιάννενα ως τα Τρίκαλα...
χρειάστηκαν για να μπει τέλος στην δράση ενός «ντουέτου» κακοποιών που έκλεβαν αυτοκίνητα και πινακίδες, προφανώς για να τα χρησιμοποιήσουν σε ληστείες.

Ο ένας από τους δράστες, που είναι Τούρκος, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας αλλά ο Έλληνας συνεργός του κατάφερε να ξεφύγει.

Όλα ξεκίνησαν από την πόλη των Ιωαννίνων, όπου οι δύο δράστες πήγαν με κλεμμένο Ι.Χ. και έκλεψαν ένα φορτηγάκι και τις πινακίδες κυκλοφορίας δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων. Έβαλαν το ένα ζευγάρι στο κλεμμένο φορτηγό και έφυγαν με προορισμό τα Τρίκαλα. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην επαρχιακή οδό Άρτας-Τρικάλων και ξεκίνησε η καταδίωξη. Μετά από ώρα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγάκι και συνέλαβαν τον οδηγό, που τους έδειξε ένα δελτίο αίτησης ασύλου και μία άδεια εργασίας στο όνομα Ιρανού.

Όμως, τα έγγραφα αποδείχθηκαν πλαστά και ο 45χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και ένας σουγιάς με μήκος λάμας 10 εκατοστών, αποκαλύφθηκε ότι ήταν Τούρκος χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και άδεια παραμονής στην χώρα. Έτσι, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ αναζητείται ο 52χρονος Έλληνας συνεργός του που εγκατέλειψε το κλεμμένο Ι.Χ. κοντά στο Μοσχόφυτο της Πύλης Τρικάλων.

*** Από τον χώρο ενός υπαίθριου παρκινγκ στην Καβάλα είχε κλέψει το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε… βόλτες ένας 29χρονος και δεν ήταν το μόνο! Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν στη Νέα Ηρακλείτσα, διαπίστωσαν ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες είχε κλέψει από την Καβάλα άλλο ένα Ι.Χ. και ένα φορτηγό, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου