Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Ελλάδα επιστρέφει βίαια στη δεκαετία του '40 - Τα μισά νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν για να ζεσταθούνΠολυτέλεια αποτελεί πλέον, για χιλιάδες νοικοκυριά η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης η τιμή του οποίου κυμαίνεται από τα 93 έως 99 λεπτά το λίτρο. Όπως λένε οι βενζινοπώλες ένα στα δύο νοικοκυριά βάζει φέτος πετρέλαιο θέρμανσης με ποσότητες που δεν ξεπερνούν τον μισό τόνο.

Και αν την περσινή χρονιά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά περιστατικά με ολόκληρες πολυκατοικίες που δεν προμηθεύονταν καθόλου πετρέλαιο θέρμανσης, φέτος αυτά τα φαινόμενα παίρνουν μορφή επιδημίας.

Γραφεία που αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων και διαχείρισης, μιλώντας στο newsit κάνουν λόγο για 1 στις 10 πολυκατοικίες της Αττικής που υπάγονται στην παραπάνω κατηγορία ενώ οι υπόλοιπες έχουν περιορίσει αισθητά τις ποσότητες που προμηθεύονται καθώς έχουν εμφανιστεί διαμάχες μεταξύ 


ενοίκων πολυκατοικιών που, είτε διαφωνούν ως προς τις ποσότητες που θα προμηθευτούν, είτε η διαφωνία τους αφορά τη μη αγορά πετρελαίου θέρμανσης καθ᾽ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου