Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνετε σεξ;Στις 7:30 το πρωί. Κι αν δεν το έλεγε έρευνα, θα βάζαμε στοίχημα ότι είναι κόλπο του διευθυντή για να πηγαίνουμε στην ώρα μας στη δουλειά!


Ναι, καλά διαβάσατε. 7:30 το πρωί. Τόσο νωρίς (ή τόσο αργά, αν είστε βραδινοί τύποι). Όμως η έρευνα, η οποία διεξήχθη στην Ιταλία, έχει επιχείρημα: στις επτάμισι το πρωί το σώμα παράγει μεγάλες ποσότητες από την ορμόνη της… αγάπης, όπως αποκαλείται η οξυτοκίνη, ενώ τα επίπεδα αδρεναλίνης είναι πολύ αυξημένα ώστε ένα πρόσωπο να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ημέρας. 

«Και οι δύο σύντροφοι είναι ξεκούραστοι, με οξυμένες τις αισθήσεις. Καθώς μάλιστα εκείνη τη στιγμή ξυπνάμε, τείνουμε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις διαθέσεις του άλλου», λέει η σεξολόγος Suzie Hayman.Παράλληλα, η έρευνα αποκάλυψε ότι στις 7.30 το πρωί είναι επίσης η ώρα που είναι πιο πιθανό να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό αλλά και να συλλάβει. Αν, λοιπόν, θέλετε να τονώσετε τη σχέση σας, ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας λίγο νωρίτερα και ξυπνήστε το σύντροφό σας. Μπορεί στην αρχή να στραβώσει λίγο, όταν όμως καταλάβει το λόγο, θα το ξεπεράσει γρήγορα.

Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου