Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ισχυρό παγετό


Η επέλαση της βαρυχειμωνιάς έχει ξεκινήσει με θερμοκρασίες Σιβηρίας σε όλη τη χώρα, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους. Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες ο χειμώνας θα μας δείξει ακόμη περισσότερο τα… δόντια του, με συνθήκες ισχυρού παγετού στα βόρεια και τα ηπειρωτικά, ενώ ακόμη και οι πεδινές περιοχές θα δουν «άσπρη μέρα» από τα χιόνια.

Για σήμερα Κυριακή:

Στη Μακεδονία, προβλέπονται τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, ενώ βροχές και χιονόνερο θα εκδηλωθούν στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 8. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -10 έως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από -3 έως 11 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα:

Τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα είναι πιο έντονη στην κεντρική και τη νότια Ελλάδα με τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, ενώ στις πιο πεδινές περιοχές αναμένεται χιονόνερο και βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 9. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -15 εως 4 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 9 και στα κεντρικά από 8 εως 13 βαθμούς.Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_7696.html#ixzz1kvnp4coK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου