Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Σε λίγες μέρες στην Αθήνα η Imany


Νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, μαγική... 
Ποιος είναι άραγε ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει περισσότερο στην Imany; Την όμορφη Γαλλίδα που, με ένα τραγούδι μόνο, το “You will never know”, έγινε διάσημη μέσα σε μία νύχτα; Είναι γεγονός πως την Imany δεν την προσπερνάς εύκολα. Γι' αυτό και το Gazarte σε συνεργασία με την Panik Records την προσκαλούν στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Το «You will never know» το γνωρίζετε πολύ καλά, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM. Και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού (πάνω από 30 ημέρες, No1 στα iTunes Downloads και σταθερά στο Top 3 του επίσημου radio airplay). Ένα κομμάτι που προέρχεται από το «Shape of a Broken Heart», έναν soul – folk δίσκο με 12 αγγλόφωνα τραγούδια από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.

Η Imany θα βρίσκεται για δύο βράδια στην Αθήνα, στην σκηνή του Gazarte, ζωντανά, φέρνοντας φρέσκο αέρα από την Γαλλία και πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα... γιατί «ποτέ δεν ξέρεις».

Info

Τοποθεσία       Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ημερομηνία    11 & 12 Φεβρουαρίου 2012. Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές εισιτηρίων         A ΖΩΝΗ- 45€ / Β ΖΩΝΗ- 35€ / ΟΡΘΙΟΙ: 25€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου