Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Locomondo live @ Block 33 Θεσσαλονίκη!!!

Περιγραφή
LOCOMONDO@BLOCK 33!


Το reggae συγκρότημα επιστρέφει για δυο μέρες γεμάτες φως, ελπίδα και ατελείωτο χορόΠότε; Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Που; Πολυχώρος Πολιτισμού Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ. 2310 533 533, 6936 277 995)

Πόσο; Περιορισμένη προπώληση στα Metropolis: 10 ευρώ

Προπώληση/ταμείο: 15 ευρώ

e-tickets at: www.loco2012.eventbrite.com

Την Παρασκευή 3και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου οι Locomondo επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή του Block 33 για το καθιερωμένο μεγάλο πάρτι που έχουν συνηθίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης.


Μια – ακόμα! - συναυλιακή γιορτή α λα Locomondo, όπου ο κόσμος και το συγκρότημα γίνονται ένα, με full band επί σκηνής να ξεσηκώνει τα πλήθη με τον τρόπο που η μουσική κολεκτίβα όχι μόνο γνωρίζει, αλλά αποδεικνύει κάθε φορά.

Φρέσκοι από την εμφάνισή τους στο ιστορικό κλαμπ του Βερολίνου SO36 τον Νοέμβριο, ένα live που συγκέντρωσε αριθμό θεατών πάνω από κάθε προσδοκία, και μετά την επιτυχία του βινυλίου «Locomondo... Best Of», έρχονται με περισσότερη ανυπομονησία από ποτέ να ξανασυναντηθούν με τους έλληνες θαυμαστές τους, σε μια βραδιά που αναμένεται να ιδρώσουμε χοροπηδώντας μαζί με την μπάντα. Άλλωστε, η ιδιαίτερη σχέση που έχουν αποκτήσει με το ελληνικό κοινό, αποτυπώθηκε τη χρονιά που φεύγει με την απονομή χρυσού δίσκου τον Δεκέμβριο και την ταυτόχρονη παρουσίαση του DVD Live@Petroupolis, ενθύμιο μιας βραδιάς με μαγική ατμόσφαιρα.

Όπως θα είναι, εννοείται, και αυτή του Block 33.

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Γιώργος Φραγκέλης- υπεύθυνος ήχου.

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Για περαιτέρω διευκρινήσεις – πληροφορίες:

Αλέξανδρος Σαλαμές

Τηλ.2310 533 533, 6936 277 995.

press@block33.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου