Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΔΣ και νόμο περιμένουν οι Σαουδάραβες για Παναθηναϊκό


Θέμα χρόνου θεωρούν οι Σαουδάραβες την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των...
μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (15/02) και στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και πολύ περισσότερο την τροπολογία για τους ξένους επιχειρηματίες, εκτός Ευρώπης, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ομάδες.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του σαουδαραβικού fund, αλλά και ο εκπρόσωπός τους, Βλάσης Τσάκας, τα πάντα είναι έτοιμα, έτσι ώστε μετά το σημερινό (14/02, 17:00) Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, το οποίο θα αποφασίσει για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης μετόχων για να προχωρήσει η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, και την ψήφιση του νόμου, να κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να κατατεθεί και επίσημα η πρόταση, στην οποία θα αποκαλύπτονται τα ονόματα των επενδυτών και οι λεπτομέρειες για το πως και που θα κατατεθούν τα χρήματα που απαιτούνται. Στον Παναθηναϊκό πάντως, προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο και έχουν στο μυαλό τους τη λύση του δανεισμού, έτσι ώστε να λύσουν μέρος του προβλήματος ακόμα κι αν δεν μπούν τελικά χρήματα από ξένους επενδυτές.

Στην περίπτωση αυτή, θα μπει εγγυητής ο μέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ Αδαμάντιος Πολέμης, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί τακτοποιημένος οικονομικά στις 23 Φεβρουαρίου στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA και να είναι σε πολύ καλύτερη θέση ενόψει του financial reporting στις 31 Μαρτίου για να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου.


Onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου