Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Νέοι καλλιτέχνες από τα Γρεβενά και όλη την Ελλάδα!!!

Κείμενο: Χρήστος Γρίδας - Άκης Γεωργίου
Τον Οκτώβριο του 2011 δημιουργήσαμε την εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ» την οποία ακούτε καθημερινά από το Ράδιο Γρεβενά 101,5 και σας προσφέρουν τα υποδήματα "Ηλίας" και το "Coffee Bar - BullsEye".


Πραγματικά μετά από 5 μήνες μιλάμε πλέον για μια εκπομπή που έχετε αγαπήσει και από τα καθημερινά  μηνύματα που λαμβάνουμε, μας δίνεται τη δύναμη να συνεχίσουμε.


Στόχος της εκπομπής ήταν και είναι η καθημερινή σας Ενημέρωση πρώτα απ΄ όλα για το νομό Γρεβενών, τη Δυτική Μακεδονία, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 

Όλο αυτό το διάστημα που πέρασε, τονίζαμε ότι θα ήμαστε κοντά σε όποια αξιόλογη προσπάθεια γενικού ενδιαφέροντος γίνεται και το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Το κάνουμε ειδικά όταν πρόκειται για νέες ιδέες, νέους ανθρώπους. Στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες είτε πρόκειται για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στον χώρο του Αθλητισμού, είτε για την έκδοση ενός περιοδικού, είτε για έναν καινούριο δίσκο κάποιού συγκροτήματος η καλλιτέχνη. Αυτό το κάναμε από την πρώτη ημέρα που αρχίσαμε, με συνεντεύξεις στο στούντιο του Ράδιο Γρεβενά ή και με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο και το περιοδικό Fuit και ακολούθησαν αρκετές συνεντεύξεις από όλους τους χώρους.

Θα θέλαμε σήμερα να σταθούμε περισσότερο στο μουσικό κομμάτι μιας και τα Γρεβενά έχουν αποδείξει ότι έχουν πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες σε όλα τα ήδη μουσικής.
Μέσα από την εκπομπή μας δίνουμε και θα δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους ακροατές να γνωρίσουν καλλιτέχνες από τα Γρεβενά, αλλα και όλη την Ελλάδα.
Αυτό το διάστημα των πέντε μηνών, είχαμε την χαρά να παρουσιάσουμε μέσα από την εκπομπή μας τον δεύτερο δίσκο των Σ.Π.Ε. - Δέυτερο χτύπημα, το δίσκο των Baildsa - U.S.B ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία,  καθώς επίσης είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με τον τραγουδιστή των Locomondo Μάρκο Κούμαρη.
Πιστεύοντας λοιπόν ότι η μουσική είναι μια γλώσσα που ενώνει και αγγίζει τους ανθρώπους, προγραμματίζουμε και ξεκινάμε από την Δευτέρα 12 Μαρτίου, έναν κύκλο συνεντεύξεων με νέους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, να τους γνωρίσουμε και να ακούσουμε την δουλειά τους.
Έτσι λοιπόν την Δευτέρα,λίγο μετά της 12:00 θα ακούσουμε και θα γνωρίσουμε την Πένυ Παπακωνσταντίνου.

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου είναι ένα νέο πρόσωπο και μια φρέσκια πρόταση στο χώρο της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της c.d., με τίτλο «Φεγγάρι στην ταράτσα».
mousikorama_feggari_taratsa


 Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής και ξένης μουσικής  όπως Marta Sebestyen , Λιζέτα Καλημέρη.Το «Φεγγάρι στην ταράτσα» είναι το πρώτο και ομώνυμο τραγούδι από το c.d. που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, ενώ ένα από τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύει μοναδικά η Αναστασία Μουτσάτσου.

Ακούστε την Πένυ Παπακωνσταντίνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου