Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

25 ΧΡΌΝΙΑ TAE KWON DO ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ¨ ΔΥΟ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΉΣΙΟ ΧΟΡΌ!!!25 Χρόνια TAE KWON DO ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ¨ Δυο λόγια για τον ετήσιο χορό!!!
Κείμενο: Χρήστος Γρίδας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου, ο ετήσιος χορός του αθλητικού συλλόγου TAE KWON DO Γρεβενών ¨Μακεδονικός¨. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κέντρο ¨Δειλινά¨ στην Μυρσίνα, παρουσία του Δ.Σ., φίλων και μελών του αθλητισμού και του Συλλόγου.

Αρχικά μέλη του Δ.Σ. πρόσφεραν από ένα τριαντάφυλλο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της σχολής, παλιούς και καινούργιους ως ένδειξη αγάπης και ελπίδας. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ. Γιαννακόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αθλητές, γονείς αλλά και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Για την προσφορά του στον σύλλογο τιμήθηκε ο αθλητής Κώστας Τόλιος
Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον Δάσκαλο της σχολής κ. Γ. Τόλιο τονίζοντας πως ο Δάσκαλος θεωρεί όλα τα παιδιά της σχολής σαν δικά του παιδιά. Ενώ τέλος ο πρόεδρος του ¨Μακεδονικού¨ ευχαρίστησε ιδιαίτερα το κανάλι SUPER 28 για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια προς τον σύλλογο.
Μετά τον χαιρετισμό ακλούθησε από τους μαθητές επίδειξη τεχνικής, αυτοάμυνας και σπασίματα ξύλου ξεσηκώνοντας τον κόσμο, που καταχειροκρότησε τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χορό και μουσική από το συγκρότημα του Κώστα και Σάκη Τσιοτίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου