Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ: Rock Camp!!! Δύο παραστάσεις στην Κιβωτό και στα Γρεβενά.


ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
PASSPORT
ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 45, Τ.Κ.542 49
ΤΗΛ.: 2310311221 / ΦΑΞ.: 2310312322

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PASSPORT είναι ένα φροντιστήριο αγγλικών που λειτουργεί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Εκτός από τον τομέα της εκπαίδευσης  έχει επίσης να παρουσιάσει αξιόλογα αποτελέσματα και στα θεατρικά δρώμενα.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PASSPORT παρουσιάζει στα αγγλικά μία ακόμη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο αυτήν τη φορά,Camp Rock”. Στην παράσταση παίρνουν μέρος, χορεύουν και τραγουδούν μαθητές από την θεατρική ομάδα του σχολείου.

Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι πριν τέσσερα χρόνια , το σχολείο μας ανέβασε το μιούζικαλ “GREASE” στην Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα. Η παράσταση δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα διατέθηκαν, στην Θεσσαλονίκη στο «Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης» (Πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος) και στην Καβάλα, στο ίδρυμα «Μέριμνα Για Το Ειδικό Παιδί Αγία Μαρίνα». Επίσης πριν τρία χρόνια ανέβηκε ακόμα μια μουσικοχορευτική παράσταση, το “MAMMA MIA” στη Θεσσαλονίκη, στη Δεσκάτη και στα Γρεβενά. Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν στο ορφανοτροφείο ΜΕΛΙΣΣΑ στη Θεσσαλονίκη και στο ίδρυμα ΕΕΕΕΚ (Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες) στα Γρεβενά.Τον Απρίλιο του 2010 παρουσιάσαμε το «WE WILL ROCK YOU» στη Θεσσαλονίκη και τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», καθώς επίσης και στα Γρεβενά όπου τα έσοδα δόθηκαν και πάλι στο ίδρυμα ΕΕΕΕΚ.

Με αφορμή την περσινή μας επιτυχία και κίνητρο τον φιλανθρωπικό σκοπό των παραστάσεων μας, σκοπεύουμε φέτος να ενισχύσουμε το Δημοτικό σχολείο Κιβωτού για την αγορά ενός διαδραστικού πίνακα και το ΕΕΕΕΚ Γρεβενών (Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες).

Παρασκευή 6 Απριλίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό κέντρο Κιβωτού και Σάββατο 7 Απριλίου στις 19.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ ενηλίκων και 3 ευρώ μαθητικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου