Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Νέα Συγκροτήματα:Sun, Rain in Life


Οι Sun, rain in life, ξεκίνησαν την μουσική τους πορεία το 1994 ως μπάντα διασκευών με την ονομασία "Teenage Angst". Από το 1995 με την είσοδο του Δημήτρη, η μπάντα ξεκινά να συνθέτει δικά της τραγούδια δημιουργώντας έτσι τη δική της ταυτότητα. Την επόμενη χρονιά, ο Παντελής παίρνει τη θέση του ντράμερ και άνοιξαν συναυλίες καταξιωμένων συγκροτημάτων όπως NOFX και Joe Strummer and the Mescaleros. Ως "Teenage Angst", κυκλοφόρησαν από την Hitch-Hike Records ένα LP με τίτλο "When your life meets you". Το 2004 ο Ανδρέας παίρνει θέση στο μπάσο και το συγκρότημα μετονομάστηκε σε "ςun, rain in life". Οι ςun, rain in life είναι μια παρέα, που στην ουσία επιθυμεί ένα καλύτερο αύριο για την ίδια αλλά και για τους συνανθρώπους της. Σε αυτή την επιθυμία, προστίθεται μια ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να κρατηθεί αυτή η παρέα ζωντανή και σιγά - σιγά, να αρχίσει να λαμβάνει υπόσταση μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων. Μια από αυτές τις δραστηριότητες, είναι και η μουσική τους. Το όνομα προέκυψε έπειτα από πρόταση του συγγραφέα και φίλου Ιωάννη Τσάτσαρη, στο έργο του οποίου στηρίζεται και η προαναφερόμενη δραστηριότητα.
Το 2009, ξεκίνησε η συνεργασία τους με την NumberNine Productions ηχογραφώντας το CD single "Senses" που περιλαμβάνει 5 νέα τραγούδια και κυκλοφορεί ως Digital Single. To 2010 οι ςun, rain in life υποδέχονται ένα νέο μέλος, τον Γιώργο στην κιθάρα, διαμορφώνοντας έτσι τη σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος η οποία έχει ως εξής: Δημήτρης Γκιόρδας (φωνή, κιθάρα), Γιώργος Σκαλιώτης (κιθάρα), Ανδρέας Βάρσος (μπάσο, φωνητικά) και Παντελής Γκιόρδας (ντράμς). Από τότε έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχουν λάβει μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς με αποκορύφωμα τον διαγωνισμό του Jumpingfish για την ανάδειξη του support της συναυλίας των Bon Jovi στην Αθήνα (2011), όπου έφτασαν μέχρι την ημιτελική φάση.

«… Φίλοι μου, πιστέψτε με δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε... Και σας το λέω από τα βάθη της ψυχής μου. Μπείτε στην ζωή! Ζήστε τις σχέσεις σας, με τους γονείς σας, με τους συγγενείς σας, με τους φίλους και τους εχθρούς σας, με τον/την σύντροφό σας αλλά κι εσείς οι μεγαλύτεροι με τα παιδιά σας... Σας υπόσχομαι ότι θα αγαπήσετε αλλά και θα μισήσετε,, θα χαρείτε αλλά και θα λυπηθείτε, θα νοιώσετε ευγνωμοσύνη αλλά και θα ζηλέψετε, θα νοιώσετε συντροφιά αλλά και μοναξιά... Σας υπόσχομαι τον ήλιο, όπως σας υπόσχομαι και τη βροχή. Θα μου πείτε αυτή είναι η ζωή, ε και τι μ’αυτό; Τώρα νοιώστε τον εαυτό σας να προσπαθεί να σώσει τις σχέσεις του, προσπαθώντας να μην ενθουσιάζετε στον ήλιο και να μην παρασύρεται από την βροχή, καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος και μετρά για όλους μας αντίστροφα... Νοιώστε τον εαυτό σας μέσα στην ζωή! Κάπου εκεί είμαστε κι εμείς... Πάντα με ένα χαμόγελο ρε αλήτες!»

Μέλη
Δημήτρης Γκιόρδας: φωνή, κιθάρα
Γιώργος Σκαλιώτης: κιθάρα
Ανδρέας Βάρσος: μπάσο, φωνητικά
Παντελής Γκιόρδας: ντραμςΙστότοπος
http://www.numbernine.gr
http://www.myspace.com/sunraininlife
http://www.jumpingfish.gr/sunraininlife

1 σχόλιο: