Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ


Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το Σαββατοκύριακο από το κρύο στην Πολωνία, όπου σε ορισμένες περιοχές η θερμοκρασία έπεσε στους -15 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες...
έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν άστεγοι, ενώ χθες είχαν πεθάνει άλλοι τρεις.

Στη γειτονική Τσεχία, όπου η θερμοκρασία έπεσε στους -27 βαθμούς Κελσίου, ο απολογισμός τωννεκρών έφτασε τους τρεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Πρόκειται για δύο άστεγους, μια γυναίκα και έναν άνδρα, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα νεκροί, ενώ χθες βρέθηκε το πτώμα ενός 67χρονου άνδρα κοντά στο σπίτι του στο Πλάβι, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Την ίδια ώρα, στην Σερβία, όπου ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, δύο άνθρωποι πέθαναν στο βόρειο τμήμα της χώρας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, ενώ εκατοντάδες χρειάστηκαν τη βοήθεια των σωστικών συνεργείων καθώς τα οχήματα στα οποία επέβαιναν είχαν εγκλωβιστεί στο χιόνι. 

Ένας άνδρας βρέθηκε επίσης νεκρός κοντά στο σπίτι του στη βορειοανατολική Σερβία, ενώ άλλος ένας είχε πεθάνει χθες από το κρύο στο σπίτι του, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Τέλος στην Κροατία, όπου σημειώθηκαν ισχυρές χιονοπτώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από το κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου