Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό είναι το deal ΠΑΟΚ-Κατσουράνη!

ΠΑΟΚ - Κατσουράνης είναι έτοιμοι για υπογραφές σε συμβόλαιο 1,5 χρόνου...
Eδω όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας
Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ο Κώστας Κατσουράνης, αφού πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών για τον επόμενο 1,5 χρόνο. 

Από την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης (ο οποίος έχει σε τεράστια εκτίμηση τους Έλληνες διεθνείς, ειδικά της φουρνιάς του 2004), μετά την τελική εισήγηση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, έδωσε το "οκ" για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον "Κατσούρ", τα πάντα εξελίχθηκαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. 

Ο 42χρονος στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, έκανε τις επαφές με την πλευρά Κατσουράνη και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η χρυσή τομή έχει βρεθεί. Ο 33χρονος άσος θα πάρει ένα ποσό περίπου 520.000 ευρώ για τον επόμενο 1,5 χρόνο (350.000 ευρώ ετησίως), συν μπόνους για την επίτευξη στόχων. 

Τις επόμενες μέρες όλα αυτά αναμένεται να αποτυπωθούν και εγγράφως και ο παίκτης θα έρθει για να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ και να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Το καλό στην περίπτωσή του είναι ότι από τη μέρα που έμεινε ελεύθερος από τον παναθηναϊκό γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή. Στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολύ σε δύο ισχυρά κίνητρα που έχει ο Κατσουράνης: 

Να παραμείνει ενεργός σε υψηλό επίπεδο για να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία και να δώσει "απαντήσεις" σε όλους όσοι θέλησαν να τον εμφανίσουν "τελειωμένο" ποδοσφαιρικά όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου