Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Γρεβενά: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι μαθητές για το σχολικό έτος 2011-2012(Δείτε Φωτογραφίες)


Επιμέλεια: Χρήστος Γρίδας
Την αριστεία ως αποτέλεσμα της προσπάθειας νέων ανθρώπων για επιτυχία και διάκριση τίμησε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 η Μητρόπολη και ο Δήμος Γρεβενών, βραβεύοντας αριστούχους μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία του Νομού για το σχολικό έτος 2011 – 2012. Επίσης τιμήθηκαν και μαθητές που συμμετείχαν σε διαγωνισμό από την εκπαιδευτική κοινότητα στην έκθεση και στην ζωγραφική για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Γρεβενών.
Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο...


Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Σέργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, γονείς, φίλοι και συγγενείς των βραβευσάντων.
Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Σέργιος ευχήθηκε σε όλους για το 2013 να είναι ευλογημένο, ειρηνικό και ο θεός να μας έχει όλους καλά.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Δασταμάνης συνεχάρη μαθητές, γονείς και παιδιά και ευχήθηκε αυτή η «γιορτή», εκδήλωση να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
Τέλος ο Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης ανέφερε ότι ο Δήμος όσο δύσκολες και αν είναι η εποχές θα συνεχίζει και τα επόμενα χρόνια να στηρίζει αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου