Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών επισκέφθηκαν τον τηλεοπτικό σταθμό SUPER 28 και το Ράδιο Γρεβενά 101,5(Δείτε Φωτογαφίες)

Κείμενο-Φωτογραφίες: Χρήστος Γρίδας

Την  Δευτέρα  28 Ιανουαρίου 2013,  μαθητές του 5ου Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών  επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις και τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού  SUPER 28 και Ράδιο Γρεβενά 101,5.Στην ξενάγηση που έγινε οι μαθητές είδαν τις εγκαταστάσεις, καθώς και τον κύκλο των εργασιών που συντελούνται για την πραγματοποίηση του τηλεοπτικού προγράμματος. Μείνανε εντυπωσιασμένοι και από τις εγκαταστάσεις, αλλά και για την οργάνωση του σταθμού, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν πως γίνεται ένα Δελτίο Ειδήσεων.
Για τα περισσότερα παιδιά η επίσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER 28 αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ενώ μάλιστα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για όλα όσα είδαν και έμαθαν. Μάλιστα δεν δίστασαν να εκφωνήσουν και δελτίο ειδήσεων. Όπως αποδείχτηκε τα κατάφεραν μια χαρά. Μάλιστα μικροί μαθητές έκαναν για λίγο και τον δημοσιογράφο θέτοντας τα δικά τους ερωτήματα στους συμμαθητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου