Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Ολοταχώς προς την έξοδο ο Τζιμπούρ!


Τα εμπόδια στην υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ δείχνουν να μην ξεπερνιούνται με τις συζητήσεις με τον ατζέντη του να αναδεικνύουν διαφορά στο οικονομικό και... διαζύγιο.
Διαφορά και πολύ κοντά σε αποχώρηση

Δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα οι δυσκολίες στο θέμα Τζιμπούρ στο λιμάνι σε σημείο που να φέρνουν τον παίκτη κοντά στην... έξοδο. Οι απαιτήσεις του Γαλλοαγλερινού άσου παραμένουν ακόμα στο 1,5 με 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και παρότι φάνηκε να υπήρχε μία διάθεση να κατέβουν η χρυσή τομή δεν βρέθηκε. Όπερ σημαίνει πως ο παίκτης απομακρύνεται για τα καλά από το λιμάνι.

Οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη και τους παράγοντες του Ολυμπιακού έπαιξαν τον ρόλο-κλειδί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καρίλ Ακλίλ που είναι ήδη στην Ελλάδα έκανε μία κρίσιμη επαφή την Κυριακή με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας. Μία επαφή που όμως δεν απέδωσε καρπούς καθώς οι νταμπλούχοι έδιναν μάξιμουμ 1,2 εκατ. ευρώ.

Του ζητήθηκε να φέρει πρόταση

Πηγές πολύ κοντά στον Ολυμπιακό διευκρίνιζαν ότι είναι πια ακόμα πιο δύσκολη η παραμονή του διεθνούς άσου για τα επόμενα χρόνια και πως το πιο πιθανό να είναι να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα διέρρευσε ότι οι διοικούντες την ομάδα ζήτησαν από τον μάνατζερ και τον παίκτη να βρει και να φέρει άμεσα πρόταση από το εξωτερικό προκειμένου να αποχωρήσει.

Με άλλα λόγια από την στιγμή που το οικονομικό... χάσμα των 500 με 600 χιλιάδων ευρώ υπάρχει ακόμα το «διαζύγιο» με τον έμπειρο στράικερ είναι πιο κοντά από ποτέ. Στο λιμάνι εκτός των άλλων παραδέχονταν την Κυριακή ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Πιο ασφαλή και επίσημα δείγματα γραφής θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες, όμως όλα δείχνουν ότι όπως σας έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες η υπόθεση πια είναι πάρα πολύ δύσκολη...

Η νεότερη πληροφόρηση ωστόσο έκανε λόγο ότι στην παρούσα φάση «παγώνουν» οι συζητήσεις με τον Τζιμπούρ. Βέβαια όπως και να έχει ο παίκτης θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων Ελλάδας μέχρι νεωτέρας, κοιτάζοντας παράλληλα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του είτε στην Γαλλία είτε στην Τουρκία, που είναι οι δύο πιο πιθανοί προορισμοί του.

Το μόνο «παράθυρο» που υπάρχει με βάση την στάση του Ολυμπιακού είναι να επανέλθει ο παίκτης με τον ατζέντη του ζητώντας νέα συνάντηση στην οποία θα ρίξουν αισθητά τις απαιτήσεις τους στο οικονομικό σκέλος. Εάν γίνει αυτό -που στην παρούσα φάση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο- τότε ίσως επέλθει αλλαγή πλεύσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου