Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Μυθική ομιλία Φάμπρι!


Διαβάστε στο gazzetta.gr το τρομερό παράδειγμα του Φάμπρι στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με τα λιοντάρια, τις λιονταρίνες και τους νόμους της φύσης!

Ο Φάμπρι είναι ένας προπονητής, ο οποίος συχνά χρησιμοποιεί διάφορα παραδείγματα για να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από τους ποδοσφαιριστές του. Την πρώτη του μέρα στην Παιανία έκανε το γνωστό σκίτσο με το δέντρο, το κάστρο και τους εχθρούς που έρχονται για να το κατακτήσουν. Πριν το πρώτο παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ξανά το στίγμα του, χρησιμοποιώντας λιοντάρια, λιονταρίνες, νόμους της φύσης και άλλα για να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει μέσα στο γήπεδο!

«Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λιονταρίνες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει την λιονταρίνα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 57χρονου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου