Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Τρομοκρατία: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν οι 4 συλληφθέντες - Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι 4 συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο...
Βελβεντό Κοζάνης, ύστερα από την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν. Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των 4 συλληφθέντων, δύο εκ των οποίων κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς». 

Τα ξημερώματα οι 4 μταφέρθηκαν απο την Κοζάνη στη ΓΑΔΑ ενώ οι δύο που κατηγορούνται για συμμετοχή στη "Συνωμοσία" αναμένεται να...


οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την εκτέλεση των δύο ενταλμάτων που έχουν εκδοθεί σε βάρος τους.


Στις φωτογραφίες είναι εμφανές ότι οι συλληφθέντες έχουν κακοποιηθεί καθώς επίσης ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία.


Σε βάρος των τεσσάρων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της αρπαγής από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, της χρήσης πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, της αντίστασης από δράστες που οπλοφορούν, της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της απλής σωματικής βλάβης. 
Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κοζάνης, και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου