Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς ρεύμα οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά


Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται μία οικογένεια στο Ηράκλειο με τρία ανήλικα παιδιά.Εδώ και δύο εβδομάδες, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια για απλήρωτους λογαριασμούς που συσσωρεύτηκαν, ύψους 1.500 ευρώ... Και όμως το ... σκοτάδι δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την τρίτεκνη οικογένεια καθώς μετά βίας κάθε μέρα έχουν φαγητό για τα παιδιά τους. 
Ο πατέρας είναι άνεργος και

δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του και το μόνο που ζητάει είναι δουλειά. Στο παρελθόν η οικογένεια δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης. 
Ο πατέρας πάντοτε έβρισκε μεροκάματο, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να βρει δουλειά με αποτέλεσμα τα έσοδα στο σπίτι να είναι μηδενικά. Τις τελευταίες 15 ημέρες η οικογένεια ζει στο ... σκοτάδι και αναζητάει λύση προκειμένου να βρεθεί μία ρύθμιση για να αποκτήσει και πάλι ηλεκτρικό. 
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια που επιβιώνει σε καθεστώς ανέχειας. Μιλώντας στο prismanews.gr ο πρόεδρος του ΕΚΗ δήλωσε πως γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθεί βοήθεια στην οικογένεια ωστόσο οι ανάγκες από την κοινωνία που μαστίζεται από την κρίση κάθε μέρα είναι και μεγαλύτερες.

prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου