Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ: Ακρωτηρίασαν βρέβος κατά λάθος στη Λέσβο


Συγκλονίζει η είδηση ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λέσβου​ μια μαθήτρια της... Νοσηλευτικής Σχολής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν... το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο της Λέσβου με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό. 

Προφανώς λόγω λανθασμένων χειρισμών, αφαιρώντας τον ορό ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας την πρώτη φάλαγγα δακτύλου του χεριού του. Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εκεί. 

Η μαθήτρια πέταξε το κομμάτι του δακτύλου που έκοψε, έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους, το οποίο και παρέδωσε στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα. 

Όταν οι γονείς πήγαν σπίτι, έκπληκτοι είδαν τον επίδεσμο και κατόπιν την πληγή επέστρεψαν στο Νοσοκομείο αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, τους συνέστησαν να πάρουν το παιδί και να φύγουν διότι δεν γίνεται τίποτα! 

 lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου