Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκαν οι γονείς της Μαρίας; - "Μας είπαν ότι το κοριτσάκι μας γεννήθηκε νεκρό, το φέρετρο ήταν άδειο"

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άντρα που πιστεύει πως η Μαρία που εντοπίστηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το κοριτσάκι που έφεραν....
στον κόσμο το 2009 και οι γιατροί τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό. Το φέρετρο όμως ήταν άδειο και το πτώμα δε βρέθηκε ποτέ!
Ένα παράλληλο θρίλερ εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη όπου ζευγάρι εμφανίστηκε στην αστυνομία με βάσιμες υποψίες ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα είναι......το χαμένο τους παιδί!Το ζευγάρι πιστεύει πως ο "ξανθός άγγελος" που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων είναι δικό τους παιδί και ζητούν να γίνει εξέταση DNA.
Πιο αναλυτικά, το εν λόγω ζευγάρι έφερε το 2009 στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, οι γιατροί τους είπαν τότε πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και το έθαψαν. Το ζευγάρι μη μπορώντας να πιστέψει τότε τι είχε συμβεί, ζήτησαν να γίνει εκταφή για να δουν το παιδί τους. Τότε βρέθηκαν μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη! Το φέρετρο ήταν άδειο!
Το φέρετρο ήταν άδειο! Από τότε αναζητούν το παιδί τους
Σύμφωνα με τους ίδιους, το παιδί τους έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών και τώρα ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσής τους. Μάλιστα ο πατέρας, που δεν αντίκρυσε ποτέ το παιδί του ούτε ζωντανό, ούτε νεκρό όπως του είχαν πει ότι είναι, πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να γίνει αντιπραβολή του DNA για να διαπιστωθεί αν η μικρή Μαρία είναι το δικό του παιδί.
"Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει"
Η μαρτυρία του πατέρα πραγματικά συγκλονίζει. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά "Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει. Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας". Ο ίδιος ισχυρίζεται επίσης ότι το παιδί τους είχε γεννηθεί το 2009 και πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
Ο ίδιος περιγράφοντας τα στοιχεία που ταιριάζουν αναφέρει εκτός από τη χρονολογία γέννησης και το φύλο του παιδιού, τη ξένη καταγωγή, αφού έχει συγγενείς πρώτου βαθμού με καταγωγή από Σκανδιναβία. Μάλιστα και το αγοράκι που έφεραν στη ζωή αργοτερα εχει επίσης πράσινα μάτια.
Το ζευγάρι έχει δώσει ήδη δείγμα DNA και περιμένει να γίνει η αντιπαραβολή με αυτό του κοριτσιού. Αν διαπιστωθεί πως είναι αυτό το δικό τους παιδί, το παιδί που τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό αλλά το πτώμα δεν το είδαν ποτέ, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν το παιδί τους. Στην περίπτωση που δεν είναι αυτό το παιδί τους, θα συνεχίσουν να το αναζητούν.
Δείτε το βίντεο
Νέες αποκαλύψεις για τη μικρή Μαρία – Συγγενής των τσιγγάνων υποστηρίζει πως την αγόρασαν από τη Βουλγάρα μάνα της – Την είχαν δει και στην Κρήτη
Μαντλίν, Άλεξ, Μπεν, Μαρία: παιδιά εξαφανισμένα, γονείς απελπισμένοι – Ιστορίες που συγκλόνισαν "επιστρέφουν" με αφορμή την 4χρονη στα Φάρσαλα
Daily Mail: Νέα "υπόθεση Μαντλίν" στα Φάρσαλα; - Μαρτυρίες ότι το κοριτσάκι ζητιάνευε σε λαϊκή της Λαμίας πριν από 15 ημέρες
Μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας - Αρχίζουν έρευνες σε νοσοκομεία και ιδρύματα για εμπόριο παιδιών!
Οι τσιγγάνοι υποστηρίζουν πως η βιολογική μητέρα της 4χρονης Μαρίας ήθελε να την ξεφορτωθεί - Η αστυνομία βλέπει μεγάλη κομπίνα με τα επιδόματα!
Φάρσαλα: Ασύλληπτο θρίλερ για το κατάξανθο κοριτσάκι - Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα - Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν 10 παιδιά του ζευγαριού
Φάρσαλα: Κορυφώνεται το θρίλερ με το 4χρονο κοριτσάκι - Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα!
Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Βρούτση: Κάθε δυνατή βοήθεια στο 4χρονο αγγελούδι - Σήμα και στην Interpol για να βρουν τους βιολογικούς γονείς
Αυτό είναι το κοριτσάκι που είχαν απαγάγει και κρατούσαν σε καταυλισμό τσιγγάνοι στα Φάρσαλα

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου